Eladó Családi ház, Remeteszőlős

#216100079

Eladó Családi ház

250 millió Ft

Remeteszőlős
Alapterület:
164 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
723 m2
Újszerű
Padlófűtés
Félpanoráma
Dél
Dupla komfort
Akadálymentesített

A budai agglomeráció kedvelt, és gyorsan fejlődő településén, Remeteszőlősön eladó önálló családi ház.

 

A környék nyugodt, és biztonságos kertváros, pár perc autóútra Budapest 2. kerületétől, és Nagykovácsitól. Remeteszőlős különösen jó adottságokkal bír, kicsi és barátságos település, ennek ellenére nem elzárt, minden a közelben van ami a mindennapi élethez szükséges. Nagykovácsiban, és a 2. kerület közeli részén sok óvoda, és jó nevű iskolák (AISB, SEK, LFGEB), valamint remek sportolási, és kikapcsolódási lehetőségek találhatók. Remeteszőlőst körülveszi a Pilisi Parkerdő, így a természetkedvelőknek kívánni sem kell jobb kirándulási lehetőségeket, mint ami pár perc sétára fekszik a kaputól.

 

Az egy szintes családi házat jelenlegi tulajdonosa 2019-ben építette, a lehető legmagasabb minőségben és odafigyeléssel készült. Modern, minimalista stílusban épült, tökéletes otthont teremtve azoknak, akiknek fontos, hogy a mindennapokat egy nyugodt, csendes környezeteben pihenhessék ki.

 

A remek felosztású házba belépve egy tágas és a nagy ablakoknak köszönhetően világos, amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat, ami tökéletes színtere lesz a családi életnek. Kettő fürdőszoba található a házban (egy zuhanyzóval és egy kád + zuhanyzóval), valamint 3 kényelmes méretű szoba (12, 14, 16 nm). Szuper tárolási lehetőségnek épült egy külön kamra és egy háztartási helység, valamint a beépített gardróbszekrények köszönhetően az élettértől semmi sem veszi el a helyet.

 

A nappaliból közvetlenül lépünk ki a hatalmas teraszra, nyáron így megnagyobbítva a nappalit, ami tökéletes családi és baráti összejövetek helyszínéül is, és persze ki ne szeretné a nyári melegben itt elkölteni a vacsoráját miközben a szemközti domboldal erdős panorámáját csodálja. A parkosított kert 500 nm, két autónak felszíni beállóval, elektromos kapuval.

 

Az energiatermelés napelemmel (4,8 kW) történik, elektromos padlófűtés van az ingatanban, minden szobában külön termosztáttal. A 15, és 20 cm-es szigetelésnek, és 3 rétegű alumínium nyílászáróknak (Marshall) köszönhetően minimális a hőveszteség. A szobákban zsaluzia van felszerelve, ízléses burkolatok, Roca szaniterek, igényes konyha bútor, valamint bel- és kültéri dizájn világítás gondoskodik a hangulatról.

 

Amennyiben ez az otthon az Ön számára is tökéletes választás, várom megtisztelő hívását időpont egyeztetésre.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése