Eladó Szálloda, panzió, Szigetszentmárton

#216100001

Eladó Szálloda, panzió

390 millió Ft

Szigetszentmárton Dunapart , Dunapart-felső
Alapterület:
1 760 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
7 146 m2
Átlagos
Gázkazán
Természetre néző
Bútorozott
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Részben akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Ifjúsági tábor eladó a Kis-Duna partján

Szigetszentmárton Kis-Duna partján jól működő, tehermentes, bejáratott, nyereséges, 200 fős kapacitású ifjúsági tábor profilváltás miatt eladó teljes felszerelésével együtt. A tábor Pest megyében, Budapesttől 25km-re délre, 7.146m2 területen helyezkedik a Kis-Duna partján. Ingatlant kerítés választja el a vízparttól, így gyerekek véletlenül nem eshetnek a vízbe. A vízparton 2 stég található a tábor előtt, melyből az egyiket aktívan használjuk kaja-kenu-sárkányhajó sportolásra. Ingatlan mellett önkormányzat kezelésében bajnoki futballpálya, edzőpálya és több ezer m2 füves, ligetes terület található. Kis-Duna szabad strand 200méterre, ráckevei termálfürdő 1 HÉV megállóra található. A tábor területén 1700m2 hasznos területtel kisházak és 2 nagyobb téglaépület biztosítja a szállást, rendezvényekhez termeket, konyhát, étkezőt és személyzeti szállást. Helyszín szálláskapacitása 200 férőhely, termek méretei: 1 db 150m2-es, 1 db 110m2-es és 1db 50m2-es. 120m2-es konyha kapacitása 200-300 fő kiszolgálására alkalmas, de átalakítással több is kihozható belőle. Belső étkező 50fős, ezért egy teraszrész lett kialakítva további 150 fő leültetéséhez. Ingatlan víz, csatorna, áram, gáz közművekkel és internet/tv szolgáltatással kompletten ellátott.
Családi vállalkozásként sajátként üzemeltetjük a helyszínt. A nyári kapacitást teljes mértékben kihasználjuk értékesítő nélkül is és tavaszi-őszi csoportok bevételeiből a rendszeres karbantartásokat tudjuk fedezni. Tavaszi-őszi időszakban fűthető kapacitás 150 fő, mely tehetséges értékesítővel sokkal hatékonyabban kihasználható lenne. A fűtési rendszer fagyállóval van feltöltve, így téli időszakra költségminimalizálás végett a vízrendszer téliesíthető, ha nincs vendég.

Vételár részeként üzleti terv, üzemeltetési leírás, 2 hónapnyi betanítás, meglévő ügyfélkör és elérhetőségek, weboldal, engedélyekkel rendelkező tehermentes cégek (külön szállásra és külön étkezésre) is biztosított, ha van rá igény.

Vételár megtérülési ideje a jelenlegi üzleti tervet követve 8-10 év. Természetesen a tavaszi-őszi lehetőségek hatékonyabb kiaknázásával gyorsabb megtérülés érhető el.

Irányár: 390.000.000 Ft
 

Sipos Mónika
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Nyaraló
Iparterület
Ikerházrész
Szálloda, panzió
Építési telek