Eladó Téglalakás, Szigetszentmiklós

#216100060

Eladó Téglalakás

42.6 millió Ft

Szigetszentmiklós
Alapterület:
51 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

A Szigetszentmiklós központjában található lakás közlekedés szempontjából szuper helyen épült, akár tömegközlekedéssel, akár autóval könnyen megközelíthető. Kiváló infrastruktúra a környéken, a közvetlen közelben sok bevásárlási lehetőség, óvodák és iskolák, orvosi rendelő és minden fontos szolgáltatás megtalálható. A HÉV- és buszmegállók (BKK jártok) pár perc gyalog távra vannak, az M0 autóút pedig 8-10 perc alatt elérhető autóval. Számos park, és játszótér, illetve a Soroksári Duna a szomszédságban, úgyhogy sok kikapcsolódási lehetőség közül lehet válogatni.

A rendezett, és szépen karbantartott társasház modern megjelenésű, 2019-ben épült okostégla falakkal, és napelemmel ellátott. A lakóközösség nyugodt és csendes, a társasházi viszonyok rendezettek. A ház 4 szintes, összesen 30 lakásos, ezek több lépcsőházból nyílnak, amik lift nélküliek.

Az eladó lakás a 3. emeleten található, zárószintes. A lakáshoz tartozó különálló padlástér beépítésre került a társasház jóváhagyásával, így az alaprajzon szereplő 46 nm további 13 nm-el bővül, ahova fix beépített lépcsőn lehet feljutni. Ez a ferde mennyezetű helyiség ablakkal ellátott, kiváló akár hálószobának, gardróbszobának vagy egyéb tároló helyiségnek is. A bejárattól kis előszobán keresztül egy amerikai konyhás nappaliba (30,96 nm) lépünk, ami otthonos életteret biztosít. A konyha teljesen bútorozottan és gépesítve lesz átadva. A lenti szinten még egy teljesen különálló szoba (9,3 nm) található. A káddal beépített fürdőszoba (5,79 nm) nagy és kényelmes, szintén a kifejezetten oda készült bútorokkal eladó. Egy kis erkély (5,49 nm) tartozik még a lakáshoz, ami további tárolási lehetőséget is adhat.

Tehermentes ingatlan, azonnal költözhető és ideális otthon lehet fiatal pároknak, vagy kis családoknak. A lakás nagyon jó állapotú, az átadás óta egy tulajdonosa volt. Délkeleti fekvésű, nyáron kellemesen hűvös marad, viszont a reggeli és délelőtti napfénytől világos.

A fűtés teljesmértékben elektromos árammal történik, infra padlófűtéssel, illetve 2 db inverteres hűtő-fűtő légkondicionáló berendezéssel. Mindenre külön mérőóra van lakásonként, és mivel a társasház napelemmel ellátott, a fűtés költségének egy része visszaigényelhető. A közös költség 11.000 forint, a lakás egyéni rezsije alacsony. Modern, jó megjelenésű burkolatok, és műanyag nyílászárók vannak a beépítve. A melegvizet Ariston elektromos bojler biztosítja.

Az ingatlanhoz egy darab, sorompóval elzárt parkoló tartozik a társasház közös kertjében, további autók parkolása az utcán ingyenesen lehetséges.

A lakás irányára: 42 600 000 HUF. Bízom benne, hogy hirdetésem felkeltette érdeklődését, és hamarosan személyesen is találkozunk.

Kréth Lajos
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Nyaraló
Szálloda, panzió
Építési telek
Iparterület
Ikerházrész